Badhoevedorp - The Netherlands +31 (0)20 - 123 45 67

Goed om te weten

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi in alle accommodaties, de parkreceptie, het centrale gebouw en het restaurant.


Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.


Huisdieren

In bepaalde accommodaties mag je tegen betaling maximaal twee huisdieren meenemen. Dit dien je van tevoren te reserveren. Toeslag per type verblijf: € 46,50 per huisdier.


Betalingsmogelijkheden op het park

Contant, Diners Club, VISA of Eurocard en Mastercard, bankpas.


Rookvrij

Alle accommodaties en gezamenlijke binnenruimtes zijn rookvrij.


Te huur

In de receptie op het park: midgetgolfclubs en -balletjes, babybadjes, kinderstoelen en attributen voor de diverse sporten die je kunt uitvoeren in de sportzaal. Ook banen in de sportzaal kunnen hier gereserveerd worden.


Wasserette

Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.


Deel 2

Vergoeding nutsvoorzieningen

Anders dan je bij ons gewend bent worden de kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen (water, gas, elektra) afzonderlijk in rekening gebracht. Deze kosten worden afgerekend op basis van jouw daadwerkelijke verbruik tijdens jouw verblijf. Het verbruik wordt automatisch (digitaal) gemeten en aan het eind van het verblijf dien je dit op het park af te rekenen in Deense Kronen (pinnen of contant). De tarieven voor het gebruik van nutsvoorzieningen bedragen: € 0,43/kWh elektriciteit, € 0,30/kWh warmte en € 1,4/0,1 m³ water. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Bij een verblijf van vier personen betreft dit bij normaal verbruik gemiddeld:Denemarken kent haar eigen munteenheid

Graag maken wij je er op attent dat Denemarken haar eigen munteenheid heeft en dat je dus niet overal in Euro’s kunt betalen. Meestal, waaronder ook bij de meeste kassa’s op onze parken, kun je met Maestro betalen.

pakketten

Maak het jezelf gemakkelijk! Kies voor een compleet pakket met extra's. Het Comfortpakket bestaat uit:

  • Handoekenpakket: totaal 2 handdoeken per persoon tijdens het verblijf. 1 grote en 1 kleine handdoek.
  • Opgemaakte bedden bij aankomst voor het aantal personen waar je mee verblijft (excl. huur bedlinnen; de prijs hiervoor is meegenomen in het totale prijsoverzicht).
  • Keukendoekenpakket* ( 2 theedoeken en 1 keukendoek).


* Boekbaar voor minimaal 2 personen. Reserveer je dit pakket voor 5 of meer personen, dan ontvang je het keukendoekenpakket dubbel (per acomodatie). Geef het aantal personen op waar je mee verblijft.