Badhoevedorp - The Netherlands

+31 (0)20 - 123 45 67

boesten.eu

Website van de familie Boesten.

Rondreis dag 1

Vlucht Amsterdam -Vancouver

Vancouver Ramada West Pender

rondreis dag 4

Vancouver
naar
Merrit

rondreis dag 5

Merrit
naar
Revelstoke

rondreis dag 6

Revelstoke

(rustdag)

limo

We moeten er even op wachten, maar het is wel de moeite waard: er komt een prachtige grote zwarte limousine aan. De limo is alleen niet berekend op de hoeveelheid bagage die wij hebben, want de kofferbak kan niet meer dicht. Gebeurt blijkbaar wel vaker, want de chauffeur heeft een soort snelbinder bij de hand om de klep vast te zetten. We gaan heerlijk ontspannen in de limo naar downtown Vancouver en kijken onderweg alvast wat Vancouver zoal te bieden heeft. De vermoeidheid begint wel een beetje toe te slaan, want voor ons gevoel is het inmiddels wel een uur of twee 's nachts.

ramada west pender

Bij het hotel komt er meteen iemand naar buiten met een bagagekar om ons te helpen. We checken zonder problemen in en dan op naar room 404. De kamer is niet heel ruim en niet helemaal in onze favoriete kleuren, maar ach... wel netjes en schoon en er staan bedden in (en wat wil je nog meer na zo'n lange reis.

DE EERSTE UREN

We geven echter nog niet meteen toe aan onze vermoeidheid om beter in het ritme te kunnen komen. Nog even opblijven. We lopen richting de haven en zoeken eigenlijk een leuk terrasje, maar die blijken zeldzaam te zijn in this part of town. Dan maar geen terras en na heel wat lopen, even naar de Mac voor een broodje en een grote koude cola. En dan eindelijk slapen.....

de limo

in de kamer