Badhoevedorp - The Netherlands

+31 (0)20 - 123 45 67

boesten.eu

Website van de familie Boesten.

Rondreis dag 1

Vlucht Amsterdam -Vancouver

Rondreis dag 2

Vancouver Ramada West Pender

Vancouver
naar
Merrit

rondreis dag 5

Merrit
naar
Revelstoke

rondreis dag 6

Revelstoke

(rustdag)

De camper

's Ochtends hebben we vanuit het hotel Fraserway gebeld om opgehaald te worden. Al om 7 uur bellen, blijkt iets te vroeg al wordt er wel opgenomen. We moeten het om 7:30 maar weer proberen. Prompt krijgen we dan een antwoordapparaat, dat meldt dat het kantoor vanaf 8:30 geopend is. O jee, dat begint al goed...
Eigenwijs als we zijn, bellen we om 7:45 toch nog eens en jawel: er wordt opgenomen en we worden voor 10 uur ingepland. Om half tien komt er echter al een Fraserway-busje voorrijden en mogen we al mee. Na een ritje met wat stops onderweg, komen we om ongeveer 10:45 bij Fraserway aan. We mogen meteen naar 'onze camper'.
Martine gaat meteen naar binnen om de papierwinkel te regelen en Rob en de meiden beginnen vast met het verkennen van ons nieuwe huisje en uitpakken. We worden helemaal in het Nederlands geholpen (als je zegt dat het ook wel in het Engels mag, krijg je nee als antwoord want ze hebben nu eenmaal Nederlands in dienst). We krijgen een hele uitgebreide uitleg over de camper en alles is prima verzorgd. De bedden zijn zelfs al opgemaakt en er liggen ruim voldoende handdoeken en allerlei andere spullen.
Om een uur of half 1 rijden we weg. Het grote avontuur kan beginnen!

eerste kilometers

We moeten duidelijk nog wat wennen aan de bewegwijzering in Canada. We zitten wel op de juiste weg, maar in de verkeerde richting. Als we bijna weer Vancouver Airport tegenkomen, besluiten we toch maar te keren. Eenmaal in rustiger gebied, gaat het beter al blijft het wel een beetje wennen. Op een highway kun je maar zo een verkeerslicht tegenkomen om maar iets te noemen.
Na een flinke rit bereiken we de eerste camping: Claybanks RV Park in Merrit. Daar doen we even wat boodschappen (bier dachten we, maar het bleek maar 0,5% alcohol te bevatten) en dan koken we zelf in de camper. Lekker rustig aan, want dat tijdsverschil hakt er nog steeds wel een beetje in.

'onze' camper

campground