Badhoevedorp - The Netherlands

+31 (0)20 - 123 45 67

boesten.eu

Website van de familie Boesten.

Rondreis dag 1

Vlucht Amsterdam -Vancouver

Rondreis dag 2

Vancouver Ramada West Pender

Vancouver


rondreis dag 4

Vancouver
naar
Merrit

rondreis dag 5

Merrit
naar
Revelstoke

rondreis dag 6

Revelstoke

(rustdag)

eerste nacht

Na een wat vreemde nachtrust en vroeg opstaan, gaan we helemaal beneden ontbijten in een kleine, warme ruimte, zonder ramen. Er is een beperkt ontbijtbuffet, maar op zich is alles prima te eten.

HOP-ON-HOP-OFF

Na het ontbijt gaan we met onze voucher naar de eerste opstapplaats van de ouderwetse bus die ons rond zal rijden door Vancouver volgens het hop-on-hop-off principe. We hebben de eerste rit en het is nog erg rustig in de stad (wat wil je op zondagmorgen half negen?!?), dus de chauffeur heeft alle tijd om ons te overladen met informatie.

VANCOUVER

We stappen uit bij de boot naar Granville Island. Daar bekijken we de markt en allerlei leuke zaken er om heen en lunchen we uitgebreid (The KEG). De meiden kopen als souvenir een kettinkje met daaraan een klein buisje met vloeistof en erin een rijstkorreltje met hun naam er op (foto links). Verder maken we nog een minicruise van 20 minuten door False Creek. Daarna hoppen we weer on the bus en stappen in Chinatown weer uit. Uiteraard veel Chinezen gezien (1/3 van de bevolking van Vancouver is Chinees) en heel veel producten waarvan we geen idee hebben wat het was. Daarna hoppen we door naar Robsonstreet: DE winkelstraat van Vancouver. Zelfs op zondag is het daar erg druk en is alles open. We halen nog net de laatste bus en maken het laatste rondje af. Dan even naar het hotel en dan lopen naar Gastown om daar te eten in The Old Spaghetti Factory. De jetlag slaat weer toe en het licht gaat uit bij de meiden. Het eten is heerlijk maar gelukkig gaat alles snel, dus we halen het dessert nog wel.
Dan slapen, want morgen wordt een spannende dag: we gaan de camper halen.

rijstkorrel

markt